BAHANNYA :
1. 1 JAK KECIK AIR MASAK
2. 4 SUDU CINCAU – dicincang halus
3. 4 SUDU BESAR GULA PASIR
4. 2 CAMCA KECIL PATI ROS
CARANYA :
Mudah saja. Masukkan pati ros dan gula kacau sehingga gula hancur. Kemudian masukan pula cincau sudah siap.
P/S : guna pati sirap yang sudah dibancuh gula pun boleh malah lagi memudahkan.
1. 1 JAK KECIK AIR MASAK
2. 4 SUDU CINCAU – dicincang halus
3. 4 SUDU BESAR GULA PASIR
4. 2 CAMCA KECIL PATI ROS
CARANYA :
Mudah saja. Masukkan pati ros dan gula kacau sehingga gula hancur. Kemudian masukan pula cincau sudah siap.
P/S : guna pati sirap yang sudah dibancuh gula pun boleh malah lagi memudahkan.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan